Bestel informatie over geboortekaartjes


 

https://www.lievegeboortekaartjes.com/c-961222/lettertypen/

 

Waar moet je aan denken als je geboortekaartjes besteld

♦ Welk type geboortekaartjes je wilt: Fotogeboortekaartjes of sprookjesgeboortekaartjes?
♦ Het aantal geboortekaartjes: Wil je iedereen een geboortekaartje sturen of alleen naar familie bijvoorbeeld?
♦ De lay-out van het geboortekaartje: Enkele kaart, gevouwen kaart, drieluik kaart of een kaart met deurtjes?
♦ Het formaat van het geboortekaartje: Klein formaat (b.v. 11x11cm), normaal formaat  (b.v 15x15cm) of liever groot formaat (b.v 20x20cm).
♦ Welke papiersoort je wilt voor de kaart: Standaard papier zonder meerprijs of een luxe papiersoort (b.v. metallic -papier met parelglans).
♦ Welke kleur enveloppen je wilt: Standaard witte enveloppen, gekleurde enveloppen of parelmoerkleur enveloppen?
♦ Wil je de enveloppen eerder ontvangen of tegelijk met de geboortekaartjes? Om tijd te besparen kun je kiezen om de enveloppen eerder te ontvangen. Je kunt de enveloppen dan alvast adresseren. Wanneer je de geboortekaartjes ontvangt, kun je deze meteen versturen.:
♦ Welke tekst wil je in het geboortekaartje: Wil je een gedichtje en/of een bezoekzinnetje en wil je alle geboortegegevens vermelden in de kaart of alleen de geboortedatum van je kindje bijvoorbeeld?
♦ Welk lettertype je wilt voor de tekst in de kaart: Wil je hetzelfde lettertype als de voorbeeldkaart (zoals deze staat op de website) of wil je een ander lettertype kiezen voor de tekst en voor de naam?
♦ Hoe je de geboortekaartjes wilt ontvangen na de geboorte van je kindje: Wil je de geboortekaartjes thuis laten bezorgen, wil je dat wij de geboortekaartjes voor je versturen naar je familie en vrienden of wil je de geboortekaartjes liever ophalen bij ons in de winkel?

Je verwacht een klein wondertje en wij zorgen voor de perfecte geboorte aankondiging!Jij maakt de foto & wij doen de rest!
Heb je zelf je eigen geboortekaartje nog? Dan is het nu waarschijnlijk een dierbaar kaartje voor je geworden waar je zuinig op bent. Geboortekaartjes zijn meer dan een kaartje die je stuurt naar familie, vrienden en kennissen, het zijn dierbare keepsakes voor nu maar zeker ook voor later. Als je kindje later haar/of zijn geboortekaartje ziet dan moet het nog net zo mooi zijn als toen het gedrukt werd, althans dat vinden wij:)  Daarom bieden wij exclusieve geboortekaartjes aan, op maat gemaakt, van hoge kwaliteit en met de perfecte indeling en uitlijning. Een geboortekaartje voor nu en voor later!

Een eigen foto in het geboortekaartje?
Wij zijn gespecialiseerd in fotobewerking en fotoretouche en wij bewerken jouw foto helemaal gratis op kleur, scherpte, densiteit en oneffenheden ( ook van de huid van je kindje). Wij maken van jouw foto een TOPFOTO! Het enige wat je nodig hebt is een smartphone of een  (digitale) camera, en wij doen de rest!

Snelle levering van de kaarten
Na ontvangst van jouw foto en tekst op werkdagen voor 10.00 uur, sturen wij  jullie meestal binnen 1 uur na ontvangst de drukproef van je geboortekaartje per email. Is de drukproef naar wens en hebben wij jouw akkoord  op een werkdag ontvangen voor 13.00 uur? Dan gaan wij de kaarten meteen drukken en naar je versturen!

Kleine ontwerp-aanpassingen of een exclusief geboortekaartje op maat?
Alle geboortekaartjes uit onze collectie kunnen wij aanpassen naar jouw wensen. Bijna alle elementen kunnen bijvoorbeeld verplaatst, omgekleurd, vervangen, toegevoegd of weggelaten worden. Ook de kleding van je baby zetten wij eventueel om in een kleurtoon van de kaart.

Kaartformaten & Layouts
Bijna ieder geboortekaartje kan worden omgezet naar een andere layout of kaartformaat.
Afwijkende kaart formaten of uitvoeringen zijn ook vaak mogelijk.

Eigen idee of ontwerp voor een geboortekaartje?
Heb je een ander idee of een ontwerp voor een geboortekaartje in gedachten? Laat het ons weten. Wij kunnen bijna alles maken (eventueel tegen meerprijs) en denken graag met je mee.

Geboortekaartjes bestellen
Geboortekaartjes kunnen op de volgende manier besteld worden:

Hebben jullie nog vragen?
Chat met ons via deze website (op werkdagen tussen 10-17 uur), WhatsApp ons: +31 (0)6 31377773, Bel ons: +31 (0)20 6981798 of stuur ons een email.

© 2010 - 2023 Geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel