Social Media | Digitale Geboortekaartjes
Voor Instagram, Facebook, WhatsApp & E-mail,Geboortekaartjes voor Instagram, WhatsApp en/of FacebookGeboortekaartjes met foto van Art Foto Service Groep
Laat iedereen met 1 post via social media weten dat je kindje is geboren!

Een muzikaal geboortekaartje met de foto van je eigen kindje!
Social media geboortekaartjes zijn eigenlijk kleine digitale filmpjes van een geboortekaartje van maximaal 1 minuut. De foto van je eigen kindje verwerken wij in het digitale geboortekaartje.

Hoe werkt het?
Kies een social media geboortekaartje uit en stuur ons de voorlopige tekst toe, dan kunnen wij alvast een opzet voor je maken. Wij sturen jou alvast een fotovoorbeeld om door te lezen hoe je straks het beste de foto maakt als je kindje eenmaal geboren is.  Als je kindje is geboren hoef je ons alleen nog de foto toe te sturen, samen met de geboortegegevens van je kindje en wij zorgen voor de rest!

Hoelang duurt het?
Wanneer wij een geschikte foto van je kindje ontvangen op werkdagen voor 10 uur 's ochtends, sturen wij het filmpje toe (via WhatsApp en per e-mail) voor 18 uur 's avonds. Dit filmpje kun je meteen plaatsen op jouw instagram, facebook of je kunt het filmpje versturen via WhatsApp en/of email.

Wat kost het?
Social media geboortekaartjes gaan vanaf €89.95  inclusief de fotobewerking van je baby.
Eventuele extra opties zijn (indien mogelijk) tegen een meerprijs.

Heb je nog vragen?
Chat met ons via deze website (op werkdagen tussen 10-17 uur), WhatsApp ons: +31 (0)6 31377773​, Bel ons: +31 (0)20 6981798 of stuur ons een email

 

© 2010 - 2023 Geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel