Meest gestelde vragen over Drukwerk & papiersoortenWat is het verschil tussen de papiersoorten die jullie aanbieden?

  • Semi mat paper (Natuurkarton): 300 grams papiersoort. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt voor fotokaarten. Deze papiersoort voelt glad aan en heeft een semi matte afwerking. Deze papiersoort heeft geen meerprijs.
  • Top color paper: 300 grams papiersoort (glad) met een semigloss top coating. Deze top coating zorgt ervoor dat de kleuren extra goed tot hun recht komen.Deze papiersoort heeft een meerpijs van €0.10 per kaart.
  • Linnenpersing paper: 320 grams papiersoort. Linnenpersing is een luxe, matte papiersoort met een canvas structuur. Dit papier geeft een nostalgische uitstraling. Deze papiersoort heeft een meerpijs van €0.39 per kaart.
  • HG Gloss/Matte paper: 320 grams papiersoort. Bij deze papiersoort is de buitenzijde/voorzijde hoogglans en de binnenzijde/achterzijde volledig mat. Dit papier is stevig en geeft het drukwerk een luxe uitstraling. Deze papiersoort heeft een meerpijs van €0.39 per kaart.
  • Luxury metallic paper: 320 grams papiersoort. Metallic papier is voorzien van een parelglans/glitter waardoor de kaart een luxe klassieke uitstraling krijgt. * Luxury metallic is minder geschikt voor donkere kaarten met een zwarte achtergrond. Deze papiersoort heeft een meerpijs van €0.49 per kaart.

Wil je de papiersoorten in het echt zien?
Vraag gratis onze papiersamples aan.

Verzorgen jullie zelf het drukwerk van de geboortekaartjes?
Alle kaarten drukken wij zelf.

Drukken jullie de geboortekaarten dubbelzijdig?
Alle kaarten worden op iedere zijde bedrukt (voor en achterzijde), tenzij je één of meerdere zijdes blanco wilt laten.


fsclogo.gif

Al ons papier heeft het FSC - Keurmerk
Wij drukken bovendien digitaal en met droge inkt, (zonder giftige stoffen zoals ontvlambare oplosmiddelen, chemicalien etc.) Dit proces is dan ook onschadelijk voor mens en dier en bovendien beter voor het milieu :) Daarnaast proberen wij op alle mogelijke manieren om verspillingen tot het absolute minimum te beperken!


 

 

 

© 2010 - 2023 Geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel