Meest gestelde vragen over Prijzen geboortekaartjes


Waar vind ik de prijzen van de Geboortekaartjes?
De kaartprijzen vind je hier of bereken de totaalprijs via het keuzemenu bij het geboortekaartje.

Hoe gaat het met de betaling?
Wij accepteren de volgende betaalmethodes:


Kan ik na ontvangst van de geboortekaartjes mijn bestelling betalen?
Dit is helaas niet mogelijk. Als je kiest voor betaling via factuur kun je wel eerst een aanbetaling doen van €65 en kunnen wij alvast starten met je kaart. Het restantbedrag kun je dan later overmaken. Het restantbedrag moet wel bij ons binnen zijn voor de verzending van het pakket. Kom je de kaarten ophalen? Je kunt het restantbedrag ook in de winkel betalen (contant of per pin).

Wat zijn de kosten van een nieuw ontwerp?
De kosten van een nieuw ontwerp gaan vanaf €15, afhankelijk van je wensen. Laat ons weten wat je wilt, wij geven je een prijsopgave en denken graag met je mee.

Hoe gaat het als een order wordt geannuleerd?
De order kan kosteloos geannuleerd worden zolang wij nog niet zijn gestart met de opzet van de kaart. Wanneer wij al zijn gestart met de opzet betaal je €65 voor de gemaakte kosten. Wanneer er gekleurde enveloppen zijn besteld of wanneer jullie al enveloppen hebben ontvangen, worden deze kosten doorgerekend (inclusief verzendkosten). ♦Heb je akkoord gegeven voor de druk, of zijn de kaarten al gedrukt? Dan is annulering helaas niet meer mogelijk.

Als mijn zwangerschap anders mocht verlopen, hoe gaat het dan met mijn bestelling?
Wanneer de zwangerschap een verdrietige afloop heeft wordt de order door ons kosteloos geannuleerd. Eventueel is het ook mogelijk om de kaart kosteloos om te zetten naar een gepast ontwerp.

Ik wil geboortekaartjes met spoed bestellen, rekenen jullie een spoedtoeslag voor het geboortekaartje?
Nee. Wij werken snel waardoor een spoedorder overbodig is.

Wat zijn de verzendkosten?
 €4.95 voor verpak en verzendkosten binnen Nederland. Voor België €8.50 en de rest van Europa €12.50 Het is ook mogelijk om de kaarten op te halen in onze winkel. Wij verzenden via PostNL.

© 2010 - 2023 Geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel