Meest gestelde vragen over Aanpassingen van geboortekaartjesIk heb een tekst voor mijn geboortekaartje, hoe weet ik of de tekst in het geboortekaartje past?
Wanneer je twijfelt of de tekst in de kaart past stuur je tekst dan via deze link of stuur de tekst per email naar ons toe. Wij laten je dan zo snel mogelijk weten of de tekst in de kaart past.


Ik wil een ander lettertype in het geboortekaartje, kan dat?
Dit is mogelijk. Onze selectie van lettertypen vind je hier. Houd er wel rekening mee dat het lettertype erg bepalend is voor de uitstraling van het geboortekaartje. Kies een standaard lettertype voor de tekst, zo blijft de kaart goed leesbaar. Voor de naam kun je wel een sierlijk lettertype gebruiken.


Hoevaak mag ik aanpassingen doorgeven voor de kaart?
Wijzigingen zijn altijd mogelijk zolang je kaarten nog niet gedrukt zijn.

Kan ik de kleur van het geboortekaartje laten aanpassen?
Dit is vaak wel mogelijk. We passen de kleuren gratis voor aan. Wij adviseren wel om een proefdruk te bestellen voordat je kindje wordt verwacht, zo weet je zeker dat het kaartje in de kleur is die je wilt. Op een scherm kunnen de kleuren namelijk net iets anders overkomen.

Kan ik een enkel geboortekaartje bijvoorbeeld laten omzetten naar een dubbelgevouwen kaart?
Dit is meestal wel mogelijk zonder extra kosten.  Alleen wanneer wij een kaart  naar een double door kaart moeten omzetten (een drieluik kaart met twee deurtjes) zijn de kosten+€10

Kan ik zelf online het geboortekaartje aanpassen?
Wij maken geboortekaartjes op maat en willen graag dat iedereen het perfecte geboortekaartje ontvangt. Jij bepaalt zelf waar wat komt te staan en hoe, het verschil is alleen dat wij de aanpassingen, met liefde, zorg en oog voor detail, voor jou doen :) Wij zorgen voor de perfecte fotobewerking en voor de juiste uitlijning van je foto en jouw tekst in de kaart.

Krijg ik een voorbeeld te zien van het geboortekaartje voordat de kaart wordt gedrukt?
Jazeker! Na iedere aanpassing sturen wij een voorbeeld van de kaart toe per e-mail. Wanneer wij, na de geboorte, de foto geplaatst hebben in de kaart en de geboortegegevens hebben toegevoegd ontvang je ook nog een drukproef van de kaart (voor akkoord) voordat je kaart in productie gaat.

Kan ik een gedrukte proef van mijn geboortekaartje ontvangen?
Bij een bestelling van geboortekaartjes (m.u.v. goudfolie kaarten) kun je op ieder moment een gedrukte proef bestellen van het geboortekaartje. De kosten zijn €5,- per proefdruk. Je ontvangt de proefdruk per post thuis.

© 2010 - 2023 Geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel