Meest gestelde vragen over Verzending van de geboortekaartjes


artfotomail.jpg


Hoeveel zijn de verzendkosten?
Binnen Nederland zijn de verpak & verzendkosten van je bestelling €4.95 Voor België zijn de verpak & verzendkosten €8.50, verzending buiten Europa €17.50. Na verzending ontvang je van ons een verzendcode. Met deze code kunnen jullie het pakket online volgen.

Wanneer heb ik de kaarten in huis?
Als je op werkdagen akkoord geeft voor de druk voor 13.00 uur 's middags, dan worden de kaarten dezelfde dag nog gedrukt en naar je verstuurd. De kaarten worden dan doorgaans de eerstvolgende werkdag bezorgd. Woon je in België? Dan heb je de kaarten doorgaans 1 dag later in huis.

Met welke aanbieder verzenden jullie bestellingen?
Verzendingen worden verzorgd door PostNL.

Wat gebeurt er als mijn pakket vertraagd is bij de post?
Helaas hebben wij geen controle over het verzendtraject van de pakketten. Het komt niet vaak voor, maar soms is een pakket vertraagd bij de post. De geschatte aflevertijd kun je terugvinden op de website van PostNL met de track & trace code van het pakket, zo ook eventuele vertragingen.

Wat gebeurd er als mijn pakket zoekraakt bij de post?
Gelukkig is onze ervaring dat dit zelden gebeurt. Mocht je pakket zoekraken dan gaan wij niet lang wachten op de zoektocht van het postbedrijf. Wij drukken je kaarten z.s.m. over en sturen de kaarten opnieuw naar je toe. De kosten voor de overdruk van je geboortekaartjes verhalen wij op het postbedrijf.

Betaal ik ook verzendkosten als ik alleen het ontwerp bestel zonder kaarten?
Nee, digitale bestanden van een geboortekaartje versturen wij gratis online naar jou toe.

Ik wil de enveloppen eerder ontvangen, wat zijn de kosten?

De verzendkosten voor het eerder versturen van de enveloppen binnen Nederland zijn €3.95 Voor België en de rest van Europa €6.50  Het is ook mogelijk om de enveloppen voor de geboortekaarten kosteloos op te halen bij ons in de winkel.

Kunnen jullie de kaarten voor mij versturen?
Ja! Wij bieden een verzendservice aan voor geboortekaartjes, meer informatie en prijzen vind je op deze pagina.

© 2010 - 2023 Geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel