Meest gestelde vragen over Foto's voor het geboortekaartjeHoe maak ik de foto voor het geboortekaartje?
De foto voor het geboortekaartje kun je gewoon met je smartphone maken en wij doen de rest. Je ontvangt van ons een fotovoorbeeld met fototips voor het geboortekaartje wat je hebt besteld. Informatie over het maken van de foto's voor een geboortekaartje kun je ook hier vinden.

Mijn baby ligt in de couveuse, hoe maak ik de foto?
Vaak mag de baby uit de couveuse voor de voeding of voor de verschoning van de luier. Dit is dan ook de beste tijd om de foto(‘s) maken.

​Moet mijn baby kleertjes aan voor de foto?  
Dat mag je zelf bepalen. Je kunt een luierbroekje of een gebreid broekje aandoen, een kleine tutu bij meisjes is ook super schattig. Houd de kleuren echter wel zo licht en zo effen mogelijk. Wanneer je liever wilt dat jullie kindje geen kleertjes aan heeft in het geboortekaartje kan dat ook, maar zorg er dan alsjeblieft voor dat het geslacht van je kindje niet zichtbaar is op de foto. Blote billetjes zijn uiteraard geen probleem.

Ik heb de foto’s van mijn baby gemaakt, hoe weet ik of ze goed zijn?
Als je niet zeker weet welke foto geschikt is, kun je 1 of meerdere foto`s uploaden en naar ons versturen via deze link. Wij laten dan z.s.m. weten welke foto(‘s) het beste zijn.

Bewerken jullie de foto van mijn kindje voor het geboortekaartje?
Ja, het bewerken van foto's is ons vak! Wij bewerken en corrigeren jouw foto dan ook optimaal voor het geboortekaartje, Wanneer je kindje eventuele huid oneffenheden heeft retoucheren wij de huid. Wij passen verder de belichting aan, de kleuren en de scherpte van jouw foto.

Mijn baby heeft een sonde, kunnen jullie dit wegwerken?
Vaak kunnen wij eventuele slangetjes en/of pleisters wegwerken tenzij deze niet de hele neus of de wang bedekken. Wij zullen echter altijd ons uiterste best doen om tot het best mogelijke resultaat te komen. Het wegretoucheren van slangetjes en/of pleisters is gratis.

Ik heb de proef ontvangen van het geboortekaartje, maar heb toch liever een andere foto van mijn baby, kan dat?
Geen probleem, stuur ons de nieuwe foto toe en je ontvangt z.s.m. een nieuwe proef.

Ik wil de foto zwart/wit op de kaart. Moet ik de foto zwart/wit naar jullie toesturen?
Nee. Wij bewerken/retoucheren de foto van je baby zorgvuldig voordat wij deze in de kaart plaatsen. Dit doen wij het liefst met een kleurenfoto als origineel, ook als deze uiteindelijk zwart/wit wordt op de kaart.

Hoe stuur ik de foto('s) voor het geboortekaartje?
Je kunt de foto's hier uploaden en naar ons versturen.  Het laden van de bestanden kan even duren, afhankelijk van de grootte van het bestand. Je kunt de foto's ook gratis versturen via wetransfer.com

Kan ik de foto bij jullile laten maken?
Dat is mogelijk. Wij fotograferen je kindje dan bij ons in de fotostudio voor het geboortekaartje in Diemen.  De opnamekosten zijn €25. Wil je ook het digitale bestand van alleen de foto ontvangen dan betaal je €25 extra per foto.

┬ę 2010 - 2023 Geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel