Meest gestelde vragen over Overige vragen geboortekaartjes


Kan ik nadat mijn bestelling is afgehandeld nog kaartjes nabestellen?
Je kunt geboortekaarten nabestellen (in even aantallen) tot 1 maand na aflevering. Bij nabestellingen wordt de kaartprijs aangehouden van de factuur (per kaart). De verpak & verzendkosten voor nabestellingen zijn €4.95

Ik wil het geboortekaartje graag inlijsten, kan ik het kaartje laten vergroten?
Ja. Het is mogelijk om het geboortekaartje van jouw baby of een deel van het geboortekaartje te laten vergroten als foto, op hout, op glas, als behang of als canvas schilderij.  Wil je meer informatie? Laat het ons weten, wij helpen je graag.

Wordt mijn privacy m.b.t. mijn persoonlijke gegevens bij een bestelling gewaarborgd?
Wij respecteren jouw privacy. Persoonlijke gegevens worden nooit doorgegeven aan derden of voor andere doeleinden gebruikt dan jouw bestelling. Persoonlijke gegevens worden verwerkt volgens de Nederlandse wetgeving op de privacy. Bij een bestelling van geboortekaartjes vragen wij om jouw naam en jouw adres voor het verzenden van de geboortekaarten. Wij vragen naar de uitgerekende datum van de bevalling i.v.m. onze planning en jouw email adres voor het email verkeer van jouw bestelling. Wanneer je een account aanmaakt op onze website worden de gegevens die je invult niet gebruikt voor andere doeleinden zoals promotie etc. Jouw account kan altijd op je verzoek worden verwijderd of je kunt dit zelf doen via je account. Schrijf je je in voor onze nieuwsbrief dan ontvangen je alleen af en toe onze nieuwsbrief. Je kunt je ten alle tijde afmelden voor de nieuwsbrief.  Wanneer je een telefoonnummer hebt vermeld bij de bestelling bellen wij alleen op je verzoek betreft jouw bestelling of in geval van plotselinge storingen of eventuele vertragingen betreft jouw bestelling. Jouw telefoonnummer wordt niet gebruikt voor andere doeleinden en geven wij nooit af aan derden. Wij bewaren jouw order met jouw gegevens voor eventuele nabestellingen in ons archief. Dit archief betreft een apart box archief, wordt niet online bewaard en is privé.  Onze archief boxen zijn niet toegankelijk voor derden en zijn beveiligd met een wachtwoord. Gemiddeld na 1 jaar wordt een klantenarchief permanent verwijderd. Op jouw verzoek is het mogelijk om jouw bestanden langer te bewaren of te verwijderen.

Bieden jullie ook kadobonnen aan?
Jazeker! Hier vind je onze kadobonnen.

Waar kan ik terecht als ik een klacht heb?
Wij zullen er alles aan doen om dit te voorkomen natuurlijk :( Maar is er toch iets niet in orde met je bestelling, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op alsjeblieft. Wij gaan ons uiterste best doen om samen met jou een passende oplossing te vinden voor het probleem wat je ervaart
. Stuur ons een e-mail: info@artfotoservicegroep.com Liever per post? Stuur je klacht dan naar: Art Foto Service Groep, Diemerplein 138, 1111JD Diemen. Na ontvangst van je klacht sturen wij je een bevestiging. Wij zullen je klacht z.s.m. maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht er meer tijd nodig zijn, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

© 2010 - 2023 Geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel